Presentaties

Presentaties

Niet iedereen geeft graag een presentatie. Dat is natuurlijk niet erg, ieder heeft zijn sterke en minder sterke kanten. Misschien vind je het ongemakkelijk om voor een groep mensen te staan. Misschien ben je bang dat je niet meer weet wat je moet zeggen. Misschien vind je het lastig je verhaal goed over te brengen op mensen of misschien heb je er gewoon geen zin in. 

Toch komt het soms voor dat je een presentatie moet geven. Als presenteren niet jouw ding is, hoe zorg je er dan toch voor dat je je succesvol door die presentatie heen werkt? De Taalmaakster kan je daar bij helpen en wel op twee manieren:

leren (beter) presenteren

Dat iets niet jouw ding is, wil niet zeggen dat het dat nooit zal worden. Je kunt je presentatievermogen trainen. De Taalmaakster kan daarbij helpen.

Vragen als ‘hoe maak ik nu een goede presentatie’ en ‘hoe zorg ik ervoor dat ik goed overkom’ komen aanbod. De Taalmaakster kan je helpen jouw presentaties beter vorm te geven en je leren hoe je ontspannen jouw verhaal doet voor een groep mensen. 

De training kan op jouw persoonlijke wensen worden aangepast. Benieuwd wat er mogelijk is? Neem contact op! 

De Taalmaakster laten presenteren

Als je het echt niet ziet zitten om je presentatie zelf te geven, kan De Taalmaakster het ook voor je doen. Lever mij het materiaal aan en vertel me wat je precies wil bereiken met deze presentatie. Dan zorgt De Taalmaakster ervoor dat jouw presentatie goed verloopt, zonder dat het jou extra tijd of energie kost. 

Interesse? Neem contact op en bekijk wat de mogelijkheden zijn!