Wie is De Taalmaakster?

Even voorstellen...

Hallo! Ik ben Sanne Sleutjes en ik ben Journalist. Documentairemaakster. Schrijfster. Public Speaker. Content Creator. De Taalmaakster.

Ik ben in 1994 geboren in Den Bosch en woon daar nog altijd met veel plezier. Als dé cultuurstad van het Zuiden biedt Den Bosch mij alle mogelijkheid mijn passie voor theater en toneel te botvieren. Vanaf het moment dat ik leerde lezen ben ik geobsedeerd geweest door Taal. Zelfs toen later bleek dat ik dyslectisch was, hield me dat niet tegen om te dromen over de dag dat ik met schrijven mijn geld kon verdienen. Tijdens de opleiding Journalistiek kwam daar een liefde voor het maken van video's en het werken met beeldtaal bij. Ik liep stage bij productiebedrijf SkyhighTV en mocht daar meewerken aan tv-programma's als De Anti-Pest Club, Over mijn Lijk en Huizenjacht.

Voor mijn afstuderen keerde ik terug naar mijn eerste liefde: schrijven. Daarmee ontwikkelde ik een uniek, journalistiek theaterconcept waarmee ik mijn opleiding Journalistiek Cum Laude heb afgesloten. <br>Na een jaar voor De Persgroep te hebben gewerkt, besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik wilde gebruik maken van al mijn talenten en mijn jarenlange ervaring op het podium. Daarom besloot ik naast schrijven en videomaken me ook toe te leggen op presenteren en het werken als presentatiecoach. Daardoor kan je bij De Taalmaakster terecht voor alle manieren waarop wij mensen Taal inzetten.